Svømning


Parasport Holbæk

Svømning

Træner  hver TIRSDAG kl.17.00 – 18.00
Sted: Holbæk Sportsby, Sports Alle 1, 4300 Holbæk.

Første gang tirsdag d. 29. september 2020, alle bedes møde kl. 16.30, da de aktive skal have udleveret et adgangsbånd til svømmeområdet.

Sæsonen slutter tirsdag d. 27. april 2021

Danmark er omgivet af vand, masser af vand. Og vand er ikke kun til at drikke. Vand kan man opholde sig i på mange måder.

Parasport Holbæk er glade for, at Maya Lyse også denne sæson er med. Maya er uddannet svømmelærer og arbejder til daglig på Ladegårdsskolen i Holbæk. 

Det er vigtigt at være ren, når man skal i vandet i svømmehallen. Vi vil derfor lære dig god hygiejne og vi forventer at du kan og vil overholde reglerne for brug af svømmehallen.


Parasport Holbæk og Maya Lyse tilbyder undervisning i svømning for uøvede og for øvede.


Udover Maya som svømmelærer, er der også en hjælpetræner til stede.

Der kan starte max. 10 på holdet, så er du interesseret, skal du melde dig til hurtigt.

Prisen for at gå til svømning er kr. 1050,- + 50,- kr. i depositum for badearmbånd, I ALT 1.100,00 kr. som dækker hele sæsonen. Det er muligt at dele betalingen i 2 rater, dette aftales med vores kasserer.

Udover at se dig, vil vi også gerne møde enten dine forældre, din kontaktperson, ledsager eller andre. Vi glæder os til at se dig til svømning. Mange hilsner fra svømmelærer, Maya Lyse

Tilmelding via hjemmesiden: www.parasportholbaek.dk eller ved fremmøde 1. træning.


Du er velkommen til at ringe til Maja, tlf 50582464 for at høre nærmere om svømning. Du kan også skrive til E-mail: svomning@parasportholbaek.dk